diumenge, 8 de juny del 2014


Des de dilluns 2 de juny estic treballant a la Unitat de Documentació de RTVV, en virtut de l'apartat tercer, punt iv, de mesures socials d'acompanyament de l'acord entre la representació dels treballadors, d'una banda, i Radiotelevisió Valenciana S.A.U. en liquidació, de l'altra : 

"Recolocació externa de 30 treballadors mitjançant dues actuacions concretes:
a) Subrogació o Recolocació d'un mínim de 23 treballadors de la Unitat de Documentació en el sector públic valencià per realitzar funcions pròpies del departament de documentació ( arxiu històric documental i audiovisual de RTVV SAU).
..."

Després d'un any, tres mesos i 23 dies d'un comiat nul; després de sis mesos i tres dies del tancament de RTVV i d'estar cobrant sense que ens hagen deixat treballar torne a Burjassot a treballar. Torne a treballar amb la satisfacció que produeix tindre un lloc de faena en els temps que vivim. I torne amb la mateixa indignació amb què vaig abandonar l'empresa quan un senyor, sense escrúpols, va firmar la meua carta de comiat i la d'altres més de mil companys i companyes. Torne a treballar amb ganes de construir i amb la indignació de comprovar la destrucció que la decisió inconscient d'un govern ha provocat en la major empresa de comunicació del País Valencià. Torne amb el record i la solidaritat amb els companys i companyes que han perdut el lloc de treball per una administració incompetent i torne amb el convenciment que més prompte que tard la societat valenciana tindrà els mitjans de comunicació públics que ens mereixem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada