dimarts, 22 de novembre del 2011

Ha plogut tot el dia



Està plovent des de bon matí...

Olivas és un senyor de Motilla del Palancar que va baixar a València i, mira com som de mirats - valga la redundància- que el tinguérem de vicepresident de la Generalitat. Després d'uns mesos de President, si també de President de la Generalitat, li donàrem una altra presidència, la de Bancaixa, la primera entitat bancària valenciana. L'home s'ho devia de meréixer. Amb Bancaixa, presidia també el Banc de València que és una institució d'eixes centenàries i de molt de prestigi. I de la mà de Bancaixa i del Banc de València, acabà de vicepresident de Bankia, una altra entitat bancària espanyola. Doncs bé, l'home fa uns dies va dimitir del Banc de València i huí, dos dies després que la dreta haja guanyat les eleccions espanyoles, el Banc de València ha sigut intervingut perquè està fet pols. Crec que ja se l'han llevat de damunt de Bancaixa, del Banc de València i de Bankia. I  ara la gran institució econòmica i financera que era el Banc de València l'haurem de sanejar entre tots, millor dit amb els diners de tots. Però el bon home, Olivas, no se n'haurà anat de buit. Deu tindre bona gana perquè està grosset.

A la ràdio han continuat contant la porqueria que hi ha al cas d'una depuradora de Pinedo que es diu Emarsa i que segons diuen ens ha costat als valencians un muntó de milions en dinars, viatges, regals i altres corrupteles. Els que manaven i, suposadament, han fet el mangante a la depuradora eren i són del PP i encara estan als seus càrrecs. A la tele valenciana això no ho diuen, està prohibit malparlar del PP.

La que va ser directora de la tele valenciana i ara és Consellera de Cultura i Turisme i Portaveu del Consell, és a dir Ministra d'Información i Turismo com Manuel Fraga, ha elogiat en un acte amb editors i personal relacionat amb el llibre, el Tirant lo Blanc atribuïnt-lo a Ausiàs March. La dona ha tingut un lapsus comprensible perquè no devia actuar com a Consellera de Cultura sinó com a una simple turista. Algun dia contaré l'episodi de l'ascensor amb ella, un tal Sanz acusat d'assetjament laboral, una productora i jo.

Un dels culpables -convicte i confés- del cas dels "tratges" com diuen a la tele valenciana, els ha tornat complint la sentència del Tribunal Superior de Justícia Valencià. M'imagine que haurà anat carregat amb unes perxes i unes fundes de plàstic perquè no s'empolseguen. Ara el jutge haurà de decidir què fa d'ells. A Madrid hi ha un museu del "Traje" on quedarien de categoria en una sala. Ja estic llegint el cartell de la sala on s'exposarien "Trajes Gurtel. Autor: José Tomás para Milano y Forever Young. S. XXI".

A Catalunya li ha faltat temps al president, després d'haver passat unes eleccions sense dir-ho, per anunciar rebaixada de sous als funcionaris, pujada de preus als transports públics i re-pagament dels medicaments

No ha parat de ploure. El meu fill ha estat de diarrea tot el dia. No és per a menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada